Persbericht:
We maken ons handboek openbaar

We maken ons handboek openbaar

Blendle maakt vandaag haar interne “Employee handbook” in het geheel openbaar. Het is het resultaat van drie jaar werk: ons handboek voor hoe onze startup omgaat met mensen.

Alles staat erin. Van hoe onze leiders leiden, hoe we bepalen wie salarisverhoging krijgt en waarom, hoe we mensen aannemen, hoe we willen dat medewerkers elkaar feedback geven en nog veel meer. Tot vakantiedagen aan toe.

We maken dit document openbaar omdat we hopen dat het andere ondernemers helpt bij het starten van nieuwe bedrijven of dat het helpt bij bestaande ondernemingen. En we hopen ook te leren van commentaar dat we ongetwijfeld gaan krijgen. Het handboek verandert met ons mee en blijft openbaar.

Het handboek is bereikbaar via handbook.blendle.com

Eerdere persberichten

4 juni 2019

Blendle innoveert met onbeperkt lezen, luisteren én zoeken voor een tientje per maand

Vijf jaar geleden betaalden veel gebruikers voor het eerst een kwartje op Blendle om een artikel uit een krant of tijdschrift te mogen lezen. Betalen voor journalistiek op internet is anno 2019 de normaalste zaak van de wereld geworden. Om door te bouwen op het succes van Blendle Premium, neemt Blendle op 1 augustus 2019 afscheid van betalen-per-artikel.

7 juli 2020

Blendle digitaliseert ruim 17 jaar LINDA. voor een zomer vol leesplezier

Vanaf vandaag kan iedereen onbeperkt de LINDA. lezen op Blendle. Om dat te vieren is het complete LINDA.-archief door Blendle gedigitaliseerd. Meer dan 40.000 pagina’s uit de reguliere LINDA., maar ook uit alle specials zoals LINDA.meiden en LINDA.loves mogen vanaf nu ongelimiteerd worden gelezen en doorgebladerd.

Arrow-up